برای تماس بر روی شماره زیر کلیک کنید : 02133962740
هشدار : این قطعه دارای مدل های تقلبی بسیاری در بازار میباشد؛ فروشگاه گرند خودرو با تضمین اصالت کالا این قطعه را به فروش میرساند، و 7 روز ضمانت بازگشت دارد.
ایربگ ال ۹۰ یکی از قسمت های ایمنی سرنشینان خودرو و راننده محسوب می شود. در واقع ایربگ یک وسیله مدرن جهت جلوگیری از صدمه و آسیب به سرنشینان خودرو در موقع تصادف خواهد شد.
شناخت اجزای ایربگ ال 90
ایربگ ال ۹۰ یا کیسه هوا از اجزای مختلفی تشکیل شده است که به صورت مختصر با آن ها آشنا خواهیم شد. یکی از این اجزای تشکیل دهنده ایربگ کیسه است. این بخش از یک کیسه پلیمری نازک و یا یک پارچه نایلونی ساخته شده که در زمان تصادف در کسری از ثانیه پر از هوا می شود. این کیسه در قسمت های مختلف خودرو همچون داشبورد، درب ها، فرمان و در برخی موارد در کمربند ایمنی قرار گرفته است. در لایه های مختلف این بخش از ایربگ به منظور روان کردن و جلوگیری از چسبندگی لایه های کیسه هوا از پودر تالک سفید رنگ، ذرت و پودر نشاسته استفاده می شود.
سنسور از دیگر اجزای تشکیل دهنده ایربگ ال ۹۰ است که در زمان نیاز فرمان لازم را به کیسه هوا می دهد که به موقع باد شود. در واقع سنسور اطلاعات لازم و مورد نیاز را توسط شتاب سنج دریافت می کند و در موقع برخورد خودرو با مانع سوئیچ مکانیکی را قطع می کند و این تغییر جرم به نوعی موجب تشخیص به موقع تصادف و عملکرد درست سنسورها خواهد شد.
گازها و چاشنی از دیگر اجزای تشکیل دهنده ایربگ یا کیسه هوا به شمار می آیند. در زمان تصادف و موقع باز شدن کیسه هوا یک واکنش شیمیایی میان نیترات سدیم و سدیم آزید شکل می گیرد که نتیجه آن ایجاد گاز نیتروژن می باشد. در واقع کیسه هوا به وسیله این گاز نیتروژن در زمان بسیار کمی باد می شود. حسگر ضربه ای، چراغ هشدار دهنده، کلیدهای صندلی سرنشین و مشتعل ساز از دیگر اجزای ایربگ ال ۹۰ به شمار می آیند.
آشنایی با عملکرد ایربگ ال 90
بهتر است بدانید که ایربگ ال ۹۰ خودرو در موقع تصادف پر از باد شده و از برخورد سرنشینان با اجزای فلزی جلوگیری می کند. در واقع ایربگ در زمان تصادف در کثری از ثانیه به صورت یک بالش پر از هوا در مقابل سر و بدن سرنشینان خودرو نمایان شده و از آن ها به بهترین شکل محافظت می کند و در حدود ۱۵ تا ۲۰ میکرو ثانیه بعد از اتفاق افتادن حادثه و پیش آمدن تصادف سنسورهای شتابسنج که در جلوی ماشین نصب شده اند ابتدا سیگنال هایی را به واحد تولیدکننده گاز ارسال کرده و بعد از ارسال این سیگنال و گذشت ۱۸ تا ۲۳ میکرو ثانیه بعد از تصادف خودرو ماده آتش زا مشتعل می شود. این ماده آتش زا در زمانی که مشتعل می شود ماده تولیدکننده گاز را در اسرع وقت فعال خواهد کرد. همچنین در زمانی بین ۲۱ تا ۲۷ میکروثانیه گاز نیتروژن تولید می شود و سپس وارد ایربگ L90 می شود. بعد از طی این مراحل و تقریبا در حدود ۵ تا 150 میکروثانیه راننده با بالشتی از هوا برخورد می کند، از اینرو راننده و سرنشینان خودرو با اجزای فلزی برخورد نکرده و از جان آن ها محافظت می شود.
نظرات خود رابیان کنید و کد تخفیف بگیرید